Privé psychoterapeuten

PrivePsychoTherapeutenAls professionele hulpverlener binnen de gezondheids- en welzijnszorg ben je het er over eens dat een doorverwijzing van de zorgvrager naar een privépsychotherapeut soms aangewezen is.

Maar naar wie? Welke therapeut beschikt over die specifieke expertise? Kan er psychotherapie aangeboden worden aan anderstaligen? Wat is eigenlijk de vooropleiding van die psychotherapeut? Waar kan ik een bemiddelaar vinden? Wie doet er aan gedragstherapie? Wie doet er neuropsychologische diagnostiek? Hoeveel kost het? Eén ding is zeker: een op de zorgvraag afgestemde doorverwijzing is een must!

Via deze website wordt een tool geboden aan de professionele hulpverlener om aan de hand van verschillende criteria een geschikte psychotherapeut met een zelfstandige praktijk in Vlaanderen te vinden.

De database wordt ter beschikking gesteld aan psychotherapeuten met een zelfstandige praktijk in Vlaanderen die hun professionele dienstverlening wensen kenbaar te maken.

Je kan deze database met zoekcriteria raadplegen, nadat je je geregistreerd hebt. Klik hier: www.privepsychotherapeuten.be/.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de CAPTCHA code in. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.